VUOKRALLE TARJOTAAN 36m² KAKSIO KUMPULASSA 1.1.2024 ALKAEN

Oranssin puutalossa Helsingin Kumpulassa, osoitteessa Jyrängöntie 7 as 1, vapautuu 1.1.2024 alkaen 36m² kaksio. Vuokra on 534,96 €/kk sekä lisäksi vesimaksu 15 € asukasta kohden. Vuokraan sisältyy lämmityspuut ja internetyhteys. Asunto on puulämmitteinen, eikä siinä ole omaa suihkua. Käytössä on naapureiden kanssa jaettava yhteinen suihkutila.

Asuntoa voivat hakea kaikki alle 25-vuotiaat nuoret ja nuoret perheet, joista ainakin toisen aikuisen on oltava alle 25-vuotias. Jo 25 vuotta täyttäneet ovat yli-ikäisiä asunnonhakijoiksi.

Asuntoa voi hakea vain HENKILÖKOHTAISESTI osoitteessa Jyrängöntie 7 seuraavina hakuaikoina:

MAANANTAI 27.11. klo 18–20
MAANANTAI 4.12. klo 18–20

Ainostaan yllä olevina aikoina paikan päällä henkilökohtaisesti täytetyt hakemukset otetaan huomioon asukasvalinnassa.

Asuntoon valittavan hakijan tulee varautua esittämään viimeksi vahvistettu verotustodistuksensa.

HUOMIOITHAN!

Oranssiasuminen on yhteisöllistä ja asukkailta edellytetään aktiivista osallistumista omasta asuinympäristöstään huolehtimiseen. Asukkaiden tulee myös osallistua yhteisiin kokouksiin, joissa keskustellaan ja päätetään yhteisön asioista. Asukkaat jakavat yhteisesti vastuun pihatöistä, yhteisten tilojen siisteydestä ja osallistuvat talojen ja asuntojen kunnossapitoon ja remontointiin. Asukkaiden omatoimisuuden vuoksi vuokrataso voidaan pitää alhaisena, mutta tavanomaiseen vuokra-asumiseen verrattuna asuminen Oranssilla vaatii paljon työtä ja aikaa.

Oranssin asunnot sijaitsevat vanhoissa suojelluissa puutaloissa, joita ei ole modernisoitu tai saneerattu perusteellisesti. Varustelutaso ja asumismukavuus eivät vastaa monia vuokra-asumisen moderneja standardeja. Asuntoa ei suositella herkästi sisäilmasta oireita saavalle henkilölle.

Oranssin asuntoja voivat hakea alle 25-vuotiaat nuoret ja nuoret perheet, joissa ainakin toinen vanhempi on alle 25-vuotias. Tärkeimpiä valintakriteerejä ovat ikä, pienituloisuus, asunnontarve ja kiinnostus Oranssin omatoimista ja yhteisöllistä asumismuotoa kohtaan. Välityspalkkioita ei ole eikä asumisaikaa ole rajattu. Uusien asukkaiden luottotietoja ei tarkisteta, eikä takuuvuokraa pyydetä.

Oranssin asuntoja ei jaeta jonotusperiaatteella. Jokaiseen asuntoon haetaan erikseen. Hakemukset käsitellään asukaskokouksessa luottamuksellisesti. Talon asukkaat tekevät esityksen uudesta asukkaasta. Tarvittaessa hakijalta voidaan pyytää lisätietoja tai hänet voidaan kutsua haastatteluun. Lopullisen päätöksen asukasvalinnasta tekee Oranssi Asunnot Oy:n hallitus. Valituille asukkaille ilmoitetaan valinnasta ja heidän täytyy esittää viimeksi vahvistettu verotodistuksensa ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista.

Lisätietoja: 
oranssiasunnot.fi
pyry.rechardt(at)oranssi.net
Instagram: oranssiasunnot
Facebook: Oranssi Asunnot